«Υποκριτές Σαμαράς και Βενιζέλος»

Η Λούκα Κατσέλη κατηγόρησε για υποκρισία τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στο δημαρχείο Αχαρνών. «Προεκλογικά ποζάρουν σαν να είναι άλλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Κατσέλη εκτίμησε ότι τα μέτρα του δεύτερου Μνημονίου θα οδηγήσουν μαθηματικά τη χώρα σε στάση πληρωμών και υπογράμμισε ότι η Κοινωνική Συμφωνία

θέλει να σταματήσει «τον κατήφορο που συμπαρασύρει στο διάβα του νοικοκυριά και επιχειρήσεις, εξαθλιώνει εργαζόμενους και μισθωτούς, και οδηγεί τους νέους στην ανεργία».

Πρόσθεσε ότι η πολιτική που εφαρμόζεται είναι αναντίστοιχη με τη λαϊκή βούληση και κατηγόρησε τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ότι υπέγραψαν τη δανειακή σύμβαση χωρίς να διαπραγματευτούν. Επιπλέον ανέφερε ότι ο κ. Βενιζέλος έχει υπογράψει για μειώσεις μισθών και συντάξεων, καθώς και για επιτήρηση της χώρας έως το 2020.

Δήλωσε τέλος ότι «έχουμε δώσει δείγματα γραφής», απαντώντας στην ερώτηση γιατί κάποιος να προτιμήσει την Κοινωνική Συμφωνία έναντι της ΔΗΜΑΡ ή του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα