Ξεκίνημα συναντήσεων με Μπιέλσα

Τον Μαρσέλο Μπιέλσα και ακόμα τέσσερις προπονητές θα συναντήσουν την επόμενη εβδομάδα οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ, στο πλαίσιο της αναζήτησης του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού στη θέση του Φερνάντο Σάντος.

Η συνάντηση με τον πρώην τεχνικό της Αθλέτικ Μπιλμπάο, της εθνικής Χιλής και της εθνικής Αργεντινής αποτελεί το κορυφαίο όνομα στη λίστα που υπάρχει στα χέρια του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, και του τεχνικού διευθυντή, Τάκη Φύσσα.Ο ιδιόρρυθμος 58χρονος Αργεντινός

αποτελεί υποψήφιο για την ανάληψη της θέσης, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός προπονητής με τον οποίο θα υπάρξει διερευνητικό τετ α τετ.

Ραντεβού θα κλειστεί και με τον πρώην προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος απολύθηκε από τους "ροσονέρι" τον χειμώνα αλλά και με τον τεχνικό της Μπολόνια, Ντάβιντε Μπαλαρντίνι.

Συνάντηση θα υπάρξει και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιαπωνίας και άλλοτε της Μίλαν, της Γιουβέντους και της Ίντερ, Αλμπέρτο Τζακερόνι και τον γερμανό, Άρμιν Φε, ο οποίος το καλοκαίρι αποχωρεί από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά από 3 χρόνια και το 2006-2007 οδήγησε τη Στουτγκάρδη στο νταμπλ στη χώρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα