Βρετανία: Φιλανθρωπικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Βρετανικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να δωρίσουν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς της επιλογής τους, τα χρήματα που αντιστοιχούν στο 10% του λογαριασμού τού κινητού τους, σύμφωνα με το BBC. Το δίκτυο αφαιρεί το συγκεκριμένο ποσό από τον συνολικό λογαριασμό τους.

Ο λόγος, για το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας The People's Operator (TPO), το οποίο θα συνεισφέρει προς αυτή την κατεύθυνση, δωρίζοντας, από την πλευρά του, το 25%

των κερδών του σε φιλανθρωπίες.

Το δίκτυο τέθηκε σε λειτουργία στη Βρετανία σήμερα, αλλά, όπως τόνισε ο πρόεδρός του, Άντριου Ρόσενφελντ, σύντομα θα επεκταθεί διεθνώς.

Αυτήν τη στιγμή, υποστηρίζει υπηρεσίες καρτοκινητής τηλεφωνίας, όμως, μέσα στο 2013 θα προσφέρει και προγράμματα συμβολαίου στους πελάτες του.

"Εδώ και πολύ καιρό σκεφτόμουν μια επιχείρηση που θα είχε μεν σκοπό το κέρδος, αλλά, παράλληλα θα λειτουργούσε και προς όφελος των ανθρώπων και της κοινωνίας", δήλωσε ο κ. Ρόσενφελντ.

"Όσο περισσότερα κέρδη μπορούμε να καταγράψουμε ως εταιρεία, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το όφελος για τις κοινότητες της χώρας", συμπλήρωσε ο ίδιος.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα