Βραδιά Ουμπίδες στο Περιστέρι

Με δύο εξαιρετικής έμπνευσης γκολ ο Χαβιέ Ουμπίδες έκρινε την αναμέτρηση στο Περιστέρι, οδηγώντας τον Ατρόμητο στη νίκη επί της Ξάνθης με 2-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Μετά το τέλος των πρώτηων 45 λεπτών η μοναδική διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Ουμπίδες στο 21'. Ο Αργεντινός εκτέλεσε έξω από την περιοχή τον

Ζαρόπουλο και εν τέλει αυτή η έμπνευση ήταν και καθοριστική για τη διαφορά των δύο ομάδων. Όμως ο αργεντίνος όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια δεν είχε ολοκληρώσει το έργο του. Το παζλ συμπληρώθηκε ακριβώς με τη συμπλήρωση 50 λεπτών. Απίστευτη εκτέλεση φάουλ από πλάγια, η μπάλα διέγραψε μοναδική τροχιά και κατέληξε στο αριστερό γάμα του Ζαρόπουλου.Τα πράγματα ίσως να ήταν πολύ διαφορετικά, αν ο Κλέιτον σκόραρε για τη Σκόντα στη φάση του 66'. Ο Βραζιλιάνος άδειασε δύο αμυντικούς αλλά στο τετ α τετ νικήθηκε απ΄τον Γκορμπούνοφ. Η Ξάνθη αν και είχε την κατοχή στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να γίνει απειλητική. Ο Ατρόμητος ήλεγξε σχετικά εύκολα και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Αγκουαζί (Φάμπιο 64'), Γκαρσία, Ουμπίδες, Ναπολεόνι (Μπάλλας 75'), Καραμάνος (Δημούτσος 46'), Παπάζογλου .

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος (Γουάλας 62'), Γούτας, Καρυπίδης, Μπαξεβανίδης, Ομποντό, Φλίσκας (Παπαστεργιανός 56'), Λουσέρο (Ρούντι 88'), Κλέιτον, Σολτάνι, Καπετάνος.

Κάρτες: Αγκουαζί (κίτρινη 15'), Κοντοές (κίτρινη 19'), Φλίσκας (κίτρινη 27'), Μπέρτος (κίτρινη 33'), Κιβρακίδης (κίτρινη 44'), Λαζαρίδης (κίτρινη 81'), Κλέιτον (κίτρινη 89')

Keywords
Τυχαία Θέματα