Βωβός: Προς τελική έγκριση η Διπλή Ανάπλαση

Σε δημοτικό συμβούλιο του Δ. Αθηνών θα συζητηθεί το θέμα της τελικής έγκρισης του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης των περιοχών Βοτανικού - Λ. Αλεξάνδρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Βωβός.

Ειδικότερα, κατόπιν επιστολής των εργαζομένων της εισηγμένης προς το Δήμαρχο Αθηνών κ. Γιώργο Καμίνη –με κοινοποίηση προς την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κα Σουλτάνα Σπυροπούλου, την Αντιδήμαρχο Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής

Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του πολίτη κα Εύα Κοντοσταθάκου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη-Κωνσταντίνο Μπέη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κα Νέλλη Παπαχελά- τρεις εκπρόσωποι αυτών επισκέφθηκαν σήμερα το Δημαρχιακό Μέγαρο, με σκοπό να ζητήσουν εξηγήσεις από τους αρμόδιους του Δήμου Αθηναίων για την αναβολή της συζήτησης της έγκρισης του Master Plan του Π.Δ για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης που περιλαμβανόταν στα θέματα της από 08-12-2011 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τους εκπροσώπους των εργαζομένων δέχτηκε στο γραφείο της η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κα Νέλλη Παπαχελά, η οποία τους διαβεβαίωσε πως την ερχόμενη Τρίτη 20-12-2011 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στα θέματα θα περιλαμβάνεται η έγκριση της ειδικής μελέτης (Master Plan) για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης. Σε δεύτερο χρόνο, το θέμα της τελικής έγκρισης του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης, θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο που, σύμφωνα με τη δική της εκτίμηση, θα διενεργηθεί την Πέμπτη 22-12-2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα