Βολές εναντίον Τσίπρα-Λαφαζάνη

Σφοδρή επίθεση εναντίον Τσίπρα- Λαφαζάνη εξαπέλυσε ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.
Συγκεκριμένα είπε ότι «Ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει να υπηρετεί τμήματα του κεφαλαίου, τέτοια συμφέροντα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και διεθνώς. Ουσιαστικά συμπεριφέρθηκε, όλο αυτό το 7μηνο, ως πολιτικό προσωπικό

τμημάτων του κεφαλαίου, του επιχειρηματικού κόσμου και συμφερόντων που κατέληξαν, με βάση τις τελικές συμφωνίες με τους δανειστές, σ' ένα πολύ σκληρό, βάρβαρο, επαίσχυντο μνημόνιο».
Αναφερόμενος στον Παναγιώτη Λαφαζάνη τόνισε χαρακτηριστικά:
"Ο κ. Λαφαζάνης έφτιαξε ένα κόμμα, διέσπασε το κόμμα στο οποίο μέχρι πριν 2 εβδομάδες, ήταν κορυφαίος υπουργός μαζί με άλλα στελέχη, που σιγοντάρησε όλο αυτό το 7μηνο και προεκλογικά, έτσι ώστε να έρθει αυτή η κατάσταση και να καταλήξει εκεί, διότι δεν έβγαλε κιχ όλο αυτό το διάστημα και μέσα στη βουλή και στα διεθνή φόρα που συμμετείχε, στην ΕΕ για τις αντιρρήσεις που είχε για το που οδηγούνταν και η διαπραγμάτευση και η πολιτική του κυβερνώντος κόμματος και μόλις την τελευταία στιγμή όταν είδε ότι ένας κόσμος θα εγκατέλειπε τον ΣΥΡΙΖΑ για να εκφράσει ριζοσπαστικά τη θέλησή του, την απογοήτευσή του, να έρθει στο ΚΚΕ ή σε ριζοσπαστικές πραγματικά δυνάμεις, έφτιαξε αυτό το κόμμα λέγοντας ότι διαφοροποιείται. Άρα λοιπόν έχει τέτοιες στοχεύσεις".

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα