Βγαίνουν τα εισιτήρια των ημιτελικών

Τσέλσι και Μπενφίκα με το πλεονέκτημα του 3-1 του πρώτου αγώνα αναμένεται να σφραγίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά απέναντι σε Ρούμπιν και Νιούκαστλ αντίστοιχα, ενώ με την πλάτη στο τοίχο βρίσκονται Τότεναμ και Λάτσιο, στους επαναληπτικούς αγώνες της προημιτελικής φάσης του Europa League.

Η Τσέλσι με τον Φερνάντο Τόρες να σκοράρει δύο φορές έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ στην πρώτη αναμέτρηση. Οι «μπλε» ταξίδεψαν στην Ρωσία

για να κλειδώσουν την πρόκριση.Η Ρούμπιν θα ψάξει για την ανατροπή, αλλά μακριά από την έδρα της και στη Μόσχα δύσκολα θα μπορέσει να το πετύχει. Σέντρα στις 19.00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 3.

Η Βασιλεία η οποία έκανε την έκπληξη στο Λονδίνο, παίρνοντας την ισοπαλία 2-2 από την Τότεναμ, έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Βίλας Μπόας. Επιπροσθέτως η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη με τον τραυματισμό του Μπέιλ ο οποίος δεν θα βρίσκεται στην αποψινή αναμέτρηση. Εκτός του Ουαλού στην Ελβετία δεν ταξίδεψαν οι Λένον, Ντεφόε, Γκαλάς.

Αντίθετα, η Βασιλεία θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού. Σέντρα στις 22.05 με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1.

Η Μπενφίκα μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα νιώθουν ήρεμοι στην αποψινή ρεβάνς με την Νιουκάστλ, καθώς είναι ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Η Νιούκαστλ η οποία στο αγγλικό πρωτάθλημα επικράτησε της Φούλαμ στο 90' και πήρε βαθιά ανάσα για την παραμονή της στην κατηγορία, θα παλέψει για τις πιθανότητες πρόκρισης που της αναλογούν. Σέντρα στις 22.05 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports3.

Τέλος στο άδειο Ολίμπικο ελέω τιμωρίας της Λάτσιο, οι Ιταλοί περιμένουν την Φενερμπαχτσέ με στόχο να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα. Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Μάουρι, Ονάζι, ενώ τραυματίες είναι οι Ντίας, Κονκό, Μπρόκι.

Η Φενέρ από την πλευρά της ετοιμάζεται να γράψει ιστορία αφού με πρόκριση θα έχει φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εκτός έδρας σε επτά ματς έχει μόλις μία ήττα και πέντε νίκες. Δεν παίζει ο Σο, ενώ ο Εμρέ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Σέντρα στις 22.05 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Ρούμπιν Καζάν-Τσέλσι (1-3)

Βασιλεία-Τότεναμ (2-2)

Νιούκαστλ-Μπενφίκα (1-3)

Λάτσιο-Φενερμπαχτσέ (0-2)

Keywords
Τυχαία Θέματα