Τσαρτσαρής: «Με συγκίνησε ο Διαμαντίδης»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πράσινη" αναφέρθηκε στον σπουδαίο άνθρωπο Διαμαντίδη, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία στον τελικό της Ευρωλίγκας να σηκώσει την κούπα μαζί με τους Τσαρτσαρή και Μπατίστ.
Μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε ότι η πρωτοβουλία του αρχηγού των Πρωταθλητών Ευρώπης συγκίνησε εντόνως και τον ίδιο αλλά και τον συμπαίκτη του Μάικ Μπατίστ. Μάλιστα ο Τσαρτσαρής δήλωσε ότι το γεγονός ότι σήκωσε την κούπα της Ευρωλίγκας μαζί με τους Διαμαντίδη και Μπατίστ αποτελεί μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.Επιπλέον ο Τσαρτσαρής δεν έκρυψε το γεγονός
ότι όταν του πρότεινε αρχικά ο Διαμαντίδης να σηκώσουν μαζί την κούπα, ο ίδιος αρνήθηκε αν και το ήθελε πάρα πολύ, γιατί θεωρεί ότι ο Διαμαντίδης την αξίζει απόλυτα αυτήν την κούπα και αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που θα το έκανε μόνος του.
Ο Τσαρτσαρής δήλωσε στην "Πράσινη":"Αυτό δείχνει το μεγαλείο του ανθρώπου Διαμαντίδη πέραν του τεράστιου αθλητή. Όλοι καταλαβαίνουμε πως το καλύτερο είναι ο άνθρωπος Διαμαντίδης. Μας συγκίνησε κι εμένα και τον Μάικ απίστευτα η κίνηση αυτή. Του το είπα πάρα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το λέω και δημοσίως. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και της ζωής μου. Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου"."Επαναλαμβάνω, αυτός ο τεράστιος αθλητής είναι πάνω απ΄όλα ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος. Εύχομαι να ζήσουμε στο μέλλον ανάλογες στιγμές. Είναι αλήθεια πως αρχικά, όταν μου είπε να σηκώσουμε την κούπα, του είπα πως πρέπει να τη σηκώσει μόνος του. Μόνο και μόνο γιατί νομίζω ότι το αξίζει και αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που θα το έκανε μόνος του. Στο Βερολίνο είχαμε ζήσει μια ιστορική στιγμή όταν τον είδαμε μαζί με τον Φράγκι να σηκώνει το Κύπελλο του Ευρωπαϊκού. Φυσικά, ο Μήτσος δεν το δέχτηκε, επέμενε πολύ και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ κάτι που μέσα μου ήθελα πολύ".
Keywords
Αναζητήσεις
τσαρτσαρης
Τυχαία Θέματα