Τρομοκράτισσα...Αργεντινή

Η Αργεντινή... αγρίεψε και πανηγύρισε με εμφατικό τρόπο την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό του Κόπα Αμέρικα. Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο διέλυσε με 6-1 την Παραγουάη, η οποία απέκλεισε στους "8" την Βραζιλία, και είναι έτοιμη να διεκδικήσει το 15ο τρόπαιο στην ιστορία της.

Η Αργεντινή έκανε ότι ήθελε στο χορτάρι του "Estadio Municipal de Concepción" και δεν άφησε δευτερόλεπτο τους αντιπάλους της να πιστέψουν ότι έχουν την παραμικρή ελπίδα πρόκρισης. Ο χορός των γκολ για την "Αλμπισελέστε"

άρχισε στο 15' όταν ο Μέσι "σέρβιρε" στον Ρόχο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Δώδεκα λεπτά δημιούργησε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του το οποίο πέτυχε ο Παστόρε. Οι Παραγουανοί αντέδρασαν και κόντρα στη ροή του αγώνα μείωσαν με τον Μπάριος στο 43' κι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο ματς. Οι άσχημες αναμνήσεις όμως των Αργεντινών από το παιχνίδι στη φάση των ομίλων με τους Παραγουανούς, από 2-0, 2-2, τους αφύπνισε και ο Άνχελ Ντι Μαρία φρόντισε να τελειώσει τα όποια όνειρα τους, αφού με γκολ στο 47' και στο 53' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στην υπόθεση πρόκριση. Τα γκολ του Αγκουέρο στο 80' και του Ιγκουαΐν τρία λεπτά αργότερα ήρθαν απλά για να πιστοποιήσουν την καθολική ανωτερότητα της Αργεντινής και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην πρόκρισή της στον τελικό, εκεί όπου το Σάββατο στις 23:00 θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Χιλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα