Τρίκαλα: Μυστήριο με δολοφονία 45χρονου

Δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, κοντά στο κέντρο της Λαμίας, βρέθηκε το πρωί 45χρόνος, πατέρας δύο παιδιών. Το θύμα ήταν χτυπημένο στο κεφάλι και βρισκόταν στο κρεβάτι όπου είχε κοιμηθεί.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς το πτώμα του 45χρονου φέρεται να ανακαλύφθηκε από τη σύζυγό του λίγο μετά τις 9 το πρωί «μέσα σε μια λίμνη αίματος», όπως περιγράφουν.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, μιλούν για εγκληματική ενέργεια χωρίς να αποκλείουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Λαμίας, Αποστολία Ακριβούση, η δολοφονία προσδιορίζεται χρονικά από

τις 2:00 έως 3:00 τα ξημερώματα. Η ιατροδικαστής σημείωσε με έμφαση ότι «δεν υπάρχουν κάποια στοιχεία που να δηλώνουν ότι το θύμα βρέθηκε σε άμυνα ή ότι πρόβαλε κάποια αντίσταση πριν από το μοιραίο χτύπημα».

Εξάλλου, πηγές από την αστυνομία αναφέρουν πως η συνολική εικόνα μέσα στο σπίτι δεν προδίδει πιθανή απόπειρα ληστείας.

Οι αστυνομικοί μιλούν για ένα χτύπημα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο, προσδιορίζοντας ότι πρόκειται για κάποιο βαρύ σίδερο.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει, η σύζυγος του θύματος φέρεται ότι έφυγε από το διαμέρισμά τους που βρίσκεται στον πρώτο όροφο οικοδομής, λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα, για να κοιμηθεί στο ισόγειο της ίδιας οικοδομής με τους γονείς της, και επέστρεψε το πρωί, όταν -όπως υπογραμμίζει- ο σύζυγός της «θα έπρεπε να είχε φύγει για δουλειά». Ο 45χρονος δούλευε κυρίως σε οικοδομές αλλά το τελευταίο διάστημα απασχολούνταν σε φορτοεκφόρτωση βαμβακιών.

Ήδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας έχει οδηγηθεί από το πρωί η 42χρονη σύζυγος του θύματος για κατάθεση.

πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα