"Τραβηγμένη από τα μαλλιά η τιμωρία"

Την θέση του Ολυμπιακού, έστω και με διαδυκτιακό τρόπο, μετέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς για την τιμωρία της UEFA.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε ουσιαστικά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για όλα τα τελευταία θέματα που απασχόλησαν τους ερυθρόλευκους,
ξεκινώντας φυσικά για την "τραβηγμένη από τα μαλλιά" (όπως σχολιάστηκε) τιμωρία της UEFA.

Για την τιμωρία ανέφερε, πως αυτή είναι σε πρώτο βαθμό και η ΠΑΕ κατέθεσε έφεση προκειμένου το γήπεδο να είναι γεμάτο σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Ο λόγος της τιμωρίας, ήταν ένα μπάνερ που όταν παρατηρήθηκε από την UEFA αποσύρθηκε αμέσως από την ΠΑΕ και για αυτό στο λιμάνι θεωρούν πως η τιμωρία είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά.

Ξεκαθάρισε πως ουδέποτε υπήρξε ρατσιστικό σύνθημα, πανό ή ακούστηκε κάτι προσβλητικό από την εξέδρα των οργανωμένων, διαψεύδοντας μάλιστα τις όποιες κατηγορίες σχετίζουν την Χρυσή Αυγή με την Θύρα 7, αποκαλύπτοντας πως η Θύρα 7 έκανε δωρεά για τον χώρο υποδοχής προσφύγων, στην εκδήλωση της ΠΑΕ!

Στη συνέχεια σχολίασε για το θέμα με το μνημείο της 7 που βεβηλώθηκε, πως τα ονόματα των κατηγορουμένων είναι ήδη στη δικαιοσύνη και η διαδικασία μηνύσεων προχωράει κανονικά για προσβολή μνήμης τεθνεόντων.
Keywords
Τυχαία Θέματα