Το ταξίδι αρχίζει

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για τη σεζόν 2012-13 ξεκινάει σήμερα το ταξίδι της, με τελικό προορισμό το Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ».

1ος  ΟΜΙΛΟΣ

Ο πιο ισορροπημένος όμιλος της διοργάνωσης είναι ο 1ος όπου συμμετέχουν οι Παρί Σεν Ζερμέν, Ντιναμό Κιέβου, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Πόρτο. Για την 1η αγωνιστική η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι υποδέχεται τους Ουκρανούς, ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξενεί την Πόρτο.

Παρί Σεν Ζερμέν - Ντιναμό Κιέβου
Ντιναμό Ζάγκρεμπ

- Πόρτο

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Η Άρσεναλ είναι το φαβορί για την πρωτιά στον 2ο όμιλο, ωστόσο Σάλκε και Ολυμπιακός βρίσκονται από κοντά θέλοντας να κάνουν την υπέρβαση και να βρεθούν στους «16» της διοργάνωσης. Οι «κανονιέρηδες» έχοντας την παράδοση με το μέρος τους ταξιδεύουν στη Γαλλία για να αντιμετωπίσουν τη Μονπελιέ.
Στο άλλο παιχνίδι που συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Σάλκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την ελπίδα να ξεκινήσει νικηφόρα τα φετινό του ταξίδι.

Ολυμπιακός - Σάλκε
Μονπελιέ - Άρσεναλ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Ακόμα ένας όμιλος όπου όλα είναι ανοιχτά, είναι ο 3ος. Εκεί, η Μίλαν μπορεί να έχει το προβάδισμα λόγω βάρους φανέλας, ωστόσο καμία από τις Άντερλεχτ, Ζενίτ και Μάλαγα δεν μπορεί να υποτιμηθεί και όλα μοιάζουν ισορροπημένα.

Μίλαν - Άντερλεχτ
Μάλαγα - Ζενίτ

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Ίσως ο πιο εντυπωσιακός όμιλος της διοργάνωσης είναι ο 4ος.. Εκεί, αρκετά εκατομμύρια ευρώ θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο άλλο παιχνίδι και τη «μάχη» των αουτσάιντερ, η Ντόρτμουντ υποδέχεται τον Άγιαξ.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Ντόρτμουντ - Άγιαξ.

Πηγή:Onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα