Η παράδοση δείχνει το δρόμο

Ο Ολυμπιακός έχοντας ως οδηγό την περσινή εμφάνιση κόντρα στη Ντόρτμουντ, αλλά και την παράδοση των τελευταίων δέκα ετών απέναντι σε γερμανικές ομάδες, αρχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το φετινό Champions League υποδεχόμενος στο Καραϊσκάκη τη Σάλκε στις 21:45.
Το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού

με τη Σάλκε θα είναι το πρώτο για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στο Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων ξεκούρασε κάποιους παίκτες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για να τους έχει πανέτοιμους για τον αποψινό αγώνα. Όμως φαίνεται να προβληματίζεται για δύο θέσεις... Μία για το κέντρο της άμυνας ανάμεσα στον Κοντρέρας και τον Μανωλά, ενώ σκέφτεται και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και τον Φουστέρ κάτι που θα φέρει αλλαγές στην επίθεση.

Στην εστία θα επιλέξει και πάλι τον Κάρολ. Στα δύο άκρα της άμυνας τους Τοροσίδη και Χολέμπας. Στο κέντρο της θα είναι σίγουρα ο Σιόβας. Δίπλα του θα είναι ο Κοντρέρας εκτός κι αν -τελικά- ο Ζαρντίμ κρίνει ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος και ξεκινήσει βασικό τον Μανωλά. Στη μεσαία γραμμή οι Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα και στην επίθεση οι Αμπντούν, Τζεμπούρ, Μασάντο.
Από την άλλη μεριά πρόθεση του Στέφενς είναι να διαφυλάξει την άμυνά της ομάδας του. Αυτό φαίνεται από την απόφαση που έχει λάβει να αφήσει στον πάγκο τον Ουτσίντα, δηλαδή, έναν ακραίο αμυντικό, που προωθείται αρκετά και αμελεί κάποιες στιγμές την άμυνά του. Στη θέση του θα έχει τον Χέβεντες, έναν παίκτη του οποίου η κανονική θέση είναι στόπερ, αλλά μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο άκρο της άμυνας, δίδοντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο Ούνερσταλ θα είναι κάτω από την εστία της Σάλκε. Στο δεξί άκρο ο Χέβεντες, στο αριστερό ο Φουχς. Στο κέντρο της άμυνας ο Παπαδόπουλος με τον Ματίπ. Δύο αμυντικά χαφ: Τζόουνς και Νοϊστέντερ. Μπροστά τους ο Χόλτμπι. Δεξί εξτρέμ ο Φαρφάν, αριστερό ο Αφελάι και στην κορυφή της επίθεσης ο Χούντελααρ.

Η παράδοση...

Οι ερυθρόλευκοι έχουν τεθεί αντιμέτωποι με γερμανικές ομάδες επτά φορές εκ των οποίων έχουν νικήσει τους πέντε αγώνες.

Champions League
(01-11-2011) Ντόρτμουντ - Ολυμπιακός 1-0
(19-11-2011) Ολυμπιακός - Ντορτμουντ 3-1

Europa League
(18-12-2008) Ολυμπιακός - Χέρτα Βερολινου 4-0

Champions League
(11-12-2007) Ολυμπιακός - Βέρντερ Βρέμης 3-0
(03-10-2007) Βέρντερ Βρέμης - Ολυμπιακός 1-3

Champions League
(29-10-2002) Λεβερκούζεν - Ολυμπιακός 2-0
(18-09-2002) Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν 6-2

Keywords
Τυχαία Θέματα