Το προβάδισμα θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Καραϊσκάκη τον Λεβαδειακό (20.30) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) και να αποκτήσουν προβάδισμα τεσσάρων βαθμών απ τους "πράσινους".

Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το 2 στα 2 στις νίκες και να βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

αφήνοντας τέσσερις βαθμούς πίσω τον Παναθηναϊκό . Το ματς με τον Λεβαδειακό είναι το πρώτο επίσημο ματς για τη φετινή χρονιά στην έδρα τους.

Το αρχικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας,  θα έχει μόνο μία αλλαγή σε σχέση με την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας (ο Παπάζογλου στη θέση του τραυματία Κοντρέρας). Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Παπάζογλου, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μοντέστο και Μανιάτης. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Μασάντο. Μοναδικός προωθημένος ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μανωλάς, Γκρέκο, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου και Πάντελιτς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοντρέρας και Παπαδόπουλος, ο ανέτοιμος Τάτος και για λόγους τακτικής οι Βλαχοδήμος, Ντιόγο, Ζαραδούκας και Λυκογιάννης.

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει άλλους δύο αγώνες που ξεκινούν στις 18.15. Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ και ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη την Κέρκυρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα