Το όραμα Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ

Μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα είναι η Παρασκευή τόσο για τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αφού ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα παρουσιάσει το όραμα και τους στόχους του στους φίλους της ομάδας.

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 11:30 το πρωί στο Βελλίδειο, όπου θα δώσουν μεταξύ άλλων το «παρών» και πολιτικοί, μιας και είναι γνωστές οι σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη για επενδύσεις στην Β.Ελλάδα.

Χωρίς

να έχει ακόμα διευκρινιστεί για το ποιοι θα είναι στο πάνελ, εκτός από τον... δεδομένο, Θανάση Αυγερινό, πιθανώς να καθίσουν και ο Ζήσης Βρύζας με τον Γιώργο Δώνη. Αμφότεροι εξάλλου κλήθηκαν για να παραβρεθούν στην ομιλία.

Στις 5 το απόγευμα μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα βρίσκεται και στο PAOK Sports Arena, το οποίο όπως είναι φυσικό θέλει να είναι κατάμεστο. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έστειλαν τουλάχιστον 20.000 sms στα μέλη που υπήρχαν στην βάση δεδομένων της, καλώντας τον κόσμο της ομάδας βρεθεί εκεί.

Το sms αναφέρει ότι: «Ο Ιβάν Σαββίδης σε περιμένει στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12/10/2012 και ώρα 17.00 στο PAOK Sports Arena»

Πηγή:Gazzetta

Keywords
Τυχαία Θέματα