Τρέχει τις εξελίξεις ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον τρόπο που πρέπει να αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, και ο ίδιος αναμένεται να τρέξει τις εξελίξεις για την ομάδα.

Ως το τέλος Νοεμβρίου ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, θέλει να κλείσει κάποια ανοιχτά μέτωπα και να κινηθεί για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Άμεση προτεραιότητα αποτελούν οι ανανεώσεις των συμβολαίων
των Ράφικ Τζεμπούρ και Χοσέ Χολέμπας. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και ως το τέλος του Νοεμβρίου οι δύο υποθέσεις θα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη, καθώς αν και του έχει γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους, εκείνος έχει «παγώσει» το θέμα, δείχνοντας πως επιθυμεί το καλοκαίρι να μείνει ελεύθερος και να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού.

Παράλληλα, «τρέχει» και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, καθώς η αναζήτηση ενός αριστερού επιθετικού χαφ παραμένει ψηλά στη λίστα, όπως και η απόκτηση δεξιού μπακ. Για την τελευταία θέση φαίνεται πως φαβορί είναι ο Γιάννης Σκόνδρας του Ατρομήτου, ενώ εξετάζονται κι άλλες λύσεις από το εξωτερικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα