Το «εισιτήριο» του τελικού

Το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να σφραγίσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, στις 19:00.Οι Πειραιώτες θέλουν ένα καθαρό σκορ με πολλά γκολ, ώστε να μετατραπεί σε τυπική διαδικασία ο επαναληπτικός στο Ηράκλειο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα χάσουν μόνο με... αυτοκτονία το φετινό πρωτάθλημα, όμως θέλουν να κάνουν το νταμπλ και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τελειώσουν από απόψε την υπόθεση πρόκριση.

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε καλούνται να δείξουν τη μέγιστη προσοχή και να μην αφήσουν τους Κρητικούς να δημιουργήσουν προβλήματα, τα οποία ενδεχομένως να προκαλέσουν ζημιά. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τους πρωταθλητές Ελλάδας σε σχέση με τα πρόσωπα που χρησιμοποίησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ορμπάιθ και ο Μανιάτης, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Φουστέρ και Μιραλάς. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ντιόγο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ποτουρίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φέισα, Φετφατζίδης, Διαμαντάκος και Τζεμπούρ. Εκτός έμειναν οι Μόνχε, Μοδέστο, Καζίμ, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Μακούν, Μπάμποβιτς και Ιμπαγάσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα