Το διπλό «δείχνει» Βραζιλία

Τη νίκη που θα την διατηρήσει στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης η οποία οδηγεί απευθείας στο Μουντιάλ του 2014 της Βραζιλίας, ψάχνει στη Λιθουανία η Εθνική μας ομάδα στις 21:45-Mega, στην έκτη αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Οι διεθνείς του Φερνάντο Σάντος καλούνται, πέρα από το συγκρότημα της Λιθουανίας, να αντιμετωπίσουν και τον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου LFF στον οποίο δεν είναι συνηθισμένοι, ωστόσο φαίνονται αποφασισμένοι για το μεγάλο «διπλό».

Ο Φερνάντος Σάντος, πάντως, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου έθεσε ως στόχο το απόλυτο στα πέντε τελευταία παιχνίδια των προκριματικών

και προειδοποίησε πως όποιος δεν νιώθει έτοιμος για το κρίσιμο ματς, καλό θα είναι να το πει νωρίτερα έτσι ώστε να μείνει εκτός.

Το 4-3-3 δεν αλλάζει δήλωσε ο πορτογάλος, με τον Καρνέζη να είναι ο τερματοφύλακας της Εθνικής και τους Χολέμπας, Μανωλά,Παπασταθόπουλο και Τοροσίδη να απαρτίζουν, από αριστερά προς τα δεξιά, την τετράδα της ελληνικής άμυνας. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα θα απαρτίζεται από τους Μανιάτη, Καραγκούνη και Κατσουράνη, ενώ στο αριστερό άκρο θα κινηθεί ο Γιώργος Σαμαράς με τον Φάνη Γκέκα στην κορυφή. Στα δεξιά τη θέση διεκδικούν οι Σαλπιγγίδης και Χριστοδουλόπουλος.

Με 4-4-2 θα παραταχθεί η Λιθουανία απέναντι στην Ελλάδα, στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Ζούμπας, με δεξί μπακ τον Στανκεβίτσιους, αριστερό τον Μικολιούνας και στόπερ τους Κιζάνσκας, Μικούτσκις. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Πάνκα και Καλόνας, στο δεξί άκρο ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις και αριστερά ο αδελφός του, Εντγκάρας, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Ματουλεβίτσιους και Ελιόσιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα