Τις επόμενες εβδομάδες οι αποφάσεις για την Ελλάδα

Τις επόμενες εβδομάδες θα εξετάσουμε και θα αποφασίσουμε σχετικά με τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας και το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποιο δημοσιονομικό κενό, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ στο Λουξεμβούργο. Ο Όλι Ρεν σημείωσε ακόμη ότι κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο- όταν διαπιστώσουμε ότι η Ελλάδα έχει πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα- θα εξετάσουμε το ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους

και τόνισε ότι θα εξετάσουμε όλα τα ζητήματα κατά σειρά, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Εν τω μεταξύ, διαψεύδει εκπρόσωπος του Ο. Ρεν ότι ο Ευρωπαίος επίτροπος προέβη, από την Ουάσιγκτον, σε δηλώσεις για τη δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας.

Με προσωπικό μήνυμά του, μέσω Τwitter, ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν χαρακτηρίζει ανυπόστατα τα δημοσιεύματα του Τύπου που εμφανίζουν τον κοινοτικό επίτροπο να έχει προβεί σε δηλώσεις για τη δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας, κατά την πρόσφατη παραμονή του στη Ουάσιγκτον.

«Καθώς ο Όλι Ρεν δεν έκανε καμία δήλωση για τη δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας κατά την παραμονή του στη Ουάσιγκτον, τα δημοσιεύματα του Τύπου για το συγκεκριμένο ζήτημα φαίνεται πως είναι κατασκευασμένα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σάιμον Ο΄Κόνορ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα