Θρίλερ με την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ

Θρίλερ για τηναυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς τα μέχριτώρα επίσημααποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic,στο 80% της Επικράτειας, δίνουν 149 έδρες στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα. Δεν αποκλείεται η νύχτα ναείναι μακρά και να χρειαστεί το σύνολοτων αποτελεσμάτων της επικράτειας γιατο τελικό αποτέλεσμα. Το γεγονός αυτόεχει πυροδοτήσει τα σενάρια

περίσυνεργασιών. Η ΝΔ αυξάνει λίγο τοποσοστό της και μειώνει τη διαφορά απότον ΣΥΡΙΖΑ, δεν φαίνεται ωστόσο νααλλάζει κάτι ουσιαστικά αναμέσα σταδυο μεγάλα κόμματα.

Όπως όλα δείχνουν,δεν μπαίνει στη Βουλή το κόμμα τουΓιώργου Παπανδρέου, ενώ η Χρυσή Αυγήκαταλαμβάνει την τρίτη θέση. Ακολουθείτο Ποτάμι, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και τέλος οιΑνεξάρτητοι Έλληνες.

Πρόκειταιπάντως για μια νίκη-σοκ για την Ελλάδααλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη η οποίακαλείται να συνυπολογίσει πλέον το νέοσκηνικό που διαμορφώνεται στον ευρωπαϊκόΝότο.

Στο 80% της Επικράτειας

ΣΥΡΙΖΑ: 36,19%, έδρες 149

ΝΔ: 28,00%, έδρες 77

Χρυσή Αυγή: 6,32%, έδρες 17

ΠΟΤΑΜΙ: 5,98%, έδρες 16

ΚΚΕ: 5,46%, έδρες 15

ΠΑΣΟΚ: 4,72%, έδρες 13

ΑΝΕΛ: 4,70%, έδρες 13

ΚΙΝΗΜΑ: 2,44%, έδρες 0

Πέντε βουλευτές επικρατείας εκλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερις η ΝΔ και από έναν βουλευτή η Χρυσή Αυγή, το Ποτάμι και το ΚΚΕ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει καμία περίπτωση ανατροπής.

Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει, κατά σειρά, τον Κ. Τσουκαλά, την Αντωνοπούλου Ουρ., τον Σκουρλέτη Π., την Κυρίτση Αγ. και τον Τόσκα Ν. Η ΝΔ εκλέγει τους Φορτσάκη Θ. , Σταμάτη Δ., Κεραμέως Ν. και Οικονόμου Β. Επίσης, η Χρυσή Αυγή τον Παπά Χρ., το Ποτάμι τον Καρκατσούλη Π. και το ΚΚΕ τηνΠαπαρήγα Αλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα