Θετικός ο Νενέ για Ολυμπιακό

Θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι ο Νενέ ο οποίος έχει συμφωνήσει να φορέσει τα ερυθρόλευκα και περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του μόλις ο Ολυμπιακός οριστικοποιήσει και επισημοποιήσει το θέμα του νέου του προπονητή.

Ο 34χρονος βραζιλιάνος άσος, με σπουδαία περάσματα από Γαλλία

και Ισπανία, είναι ελεύθερος μετά την ολιγόμηνη συνεργασία του με την Γουέστ Χαμ και ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, με πολύ θετική ανταπόκριση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ανοιχτό παραμένει και το ζήτημα του Μπερμπάτοφ, με τον Βούλγαρο σταρ που έχει μεγάλη πρόταση και από την Μπούρσασπορ, να είναι θετικός για να παίξει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει κατά νου την περίπτωση Μιραλάς και αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις θα κάνει κίνηση για τον Βέλγο επιθετικό ώστε να τον αποκτήσει από την Έβερτον. Για την άμυνα ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Μεξές και περιμένει την απάντηση του Γάλλου,ενώ είναι σε επικοινωνία και με τον Βόσνιο Σπάχιτς. Στη μεσαία γραμμή ο ελεύθερος από την Λεβάντε Ντιοπ έχει προβάδισμα, ενώ για την κορυφή της επίθεσης υπάρχουν οι περιπτώσεις του Κολομβιανού Ζαπάτα της Νάπολι και του Βραζιλιάνου Ζόνατας που έπαιζε στην Έλτσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα