Σύλληψη για κάνναβη

Πάνω από τριάμισι κιλά κάνναβη θα διοχέτευαν στο Ηράκλειο ένας 41χρονος από την Αλβανία και ένας 40χρονος Έλληνας που συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, την ώρα της συναλλαγής με έναν 39χρονο που επίσης συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής

και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε την Τετάρτη συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ο 41χρονος προμήθευε ποσότητα κάνναβης τον 39χρονο, οι οποίοι και συνελήφθησαν ενώ, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο ίδιο σημείο και ο 40χρονος.

Από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε έρευνα στον 41χρονο και τον 40χρονο, καθώς και στα σπίτια τους. Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πέντε ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 3.673 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης, επτά κινητά τηλέφωνα, δύο ψηφιακές ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης, το ποσό των 8.940 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και ποσά καθώς και διάφορα αντικείμενα για τη συσκευασία κάνναβης.

Ακόμη κατασχέθηκαν: ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 40χρονου και μια δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του 41χρονου, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα