Θέλει Κιρχ ο Παναθηναϊκός

Την πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφικής προσθήκης κυνηγάει ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας διαπραγματεύεται με τον Όλιβερ Κιρχ, τον 31χρονο αμυντικού της Ντόρτμουντ.

Ο Κιρχ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό αφού φέτος πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στη Ντόρτμουντ και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο. Ο Νταμπίζας τσέκαρε την περίπτωση και αφού διαπίστωσε ότι πρόκειται για παίκτη πρώτης γραμμής, προχώρησε στην πρόταση για διετούς διάρκειας συμβόλαιο. Ο Κιρχ αντιμετώπισε

ιδιαίτερα θετικά το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα, χώρα που εκτιμάει ιδιαίτερα κατά πως φάνηκε από τις συζητήσεις με τον ατζέντη του και όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να τελειώσει η μεταγραφή.

Η υπόθεση κόλλησε από την ξαφνική κίνηση της Ντόρτμουντ να του προτείνει ανανέωση συμβολαίου για ακόμα ένα χρόνο στη Βεστφαλία. Ο Κιρχ ζήτησε χρόνο από τον Παναθηναϊκό να απαντήσει, παρότι η πρόταση τον καλύπτει και οικονομικά και σε διάρκεια συμβολαίου. Εκεί βρίσκεται τώρα το θέμα και όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον γερμανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα