Πάγκαλος: «Το ΠΑΣΟΚ ξόφλησε»

«Τίποτα δεν καταλάβαμε. Η διαφθορά και η ασυδοσία συνεχίζονται. Οι άνθρωποι της τρόικας δεν είναι ηλίθιοι», είπε στο Βήμα fm ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι «το ΠΑΣΟΚ ξόφλησε».

«Το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε. Δεν μπορεί να εκφράζει τον κεντρώο χώρο ένα κόμμα του 5%. Τα κόμματα εμφανίζονται και εξαφανίζονται. Το ΠΑΣΟΚ

εμφανίστηκε, κραταιώθηκε, ίσχυσε και μετά κατέρρευσε σιγά-σιγά και έφτασε στο 4-5%. Μπορεί να σταθεί σ' αυτό, αλλά κατέρρευσε», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Χαρακτήρισε επίσης θανάσιμο έλλειμμα στην πολιτική ζωή του τόπου την έλλειψη κεντρώας ή κεντροαριστερής παράταξης, ενώ υποστήριξε ότι οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», στις οποίες αναφέρεται ο κ. Βενιζέλος «δεν έχουν κανένα μέλλον».

«Αυτή η τελευταία διαπραγμάτευση έχει το αποτέλεσμα ότι έχει μαζέψει όλα αυτά τα κοινά πράγματα που θα έπρεπε να έχουμε κάνει από καιρό. Και είναι αποτέλεσμα της ανικανότητάς μας να αυτοκυριαρχηθούμε. Και η διαφθορά και ασυδοσία συνεχίζονται ακάθεκτες. Τίποτε δεν καταλάβαμε και δεν μάθαμε και οι άνθρωποι αυτοί, η τρόικα, δεν είναι ηλίθιοι. Καταλαβαίνουν. Μεγαλύτερος σεβασμός, λοιπόν, σε αυτούς τους κοινοτικούς μηχανισμούς και αυτογνωσία», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα