Ένταση μεταξύ Ζήγρα και Τσοχατζόπουλου

Τον εκνευρισμό του Άκη Τσοχατζόπουλου προκάλεσε ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας, την ώρα που η Αρετή Τσοχατζοπούλου κλήθηκε από το δικαστήριο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, να τοποθετηθεί επί του αιτήματος αναστολής εκτέλεσης της ποινής της.Απευθυνόμενος στον πρώην υπουργό, ο Νίκος Ζήγρας του είπε:

«Μίλα για να σώσεις την κόρη σου. Πες τα να σώσεις το παιδί σου».

Φανερά εκνευρισμένος ο Άκης Τσοχατζόπουλος

απάντησε στον Νίκο Ζήγρα:

«Σταμάτα επιτέλους. Εχεις τρελαθεί τελείως», για να πάρει την απάντηση από τον εξάδελφό του: «Είσαι εγκληματίας...».

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης 12 ετών, στο αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της, αναφέρεται στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το ένα από τα παιδιά της.

Αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της αναμένεται να καταθέσει στο Δικαστήριο και ο συνήγορος της Βίκης Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Νωρίτερα οι δικαστές απέρριψαν την ένσταση που είχαν υποβάλλει στο Δικαστήριο οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου σύμφωνα με την οποία έχει παραγραφεί - δυνάμει του άρθρου 86 παρ. 3 β του Συντάγματος - το αδίκημα για τον Άκη Τσοχατζόπουλου και έχει παύσει η ποινική δίωξη μόνο ως προς το πρόσωπό του.

Το Δικαστήριο διέκοψε λόγω κωλύματος που επικαλέστηκε μια εκ των δικαστών, επικαλούμενη προσωπική σχέση με έναν από τους συνηγόρους.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα