Τεταμένη η κατάσταση στις Σκουριές

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και των εργαζόμενων στις Σκουριές μετά το κλείσιμο δρόμων από υπαλλήλους της Eldorado Gold.

Το υπουργείο τονίζει πως δεν είναι δυνατόν μια επιχείρηση, «αξιοποιώντας» τους εργαζόμενους, να δρα ως κράτος εν κράτει και να προχωρά σε αυθαίρετες και επικίνδυνες ενέργειες που προκαλούν ασφυξία μιας ολόκληρης περιοχής.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία διαμαρτύρονται για το ύφος και τη γλώσσα που χρησιμοποιεί το υπουργείο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ηγεσία του δεν έκανε καν τον κόπο

να πληροφορηθεί ότι κανένας δρόμος δεν έμεινε κλειστός για πάνω από μισή ώρα. Παράλληλα προαναγγέλλουν κάθοδο στην Αθήνα στις 16 Απριλίου.
Για «νέο θέατρο του παραλόγου» που μεταφέρθηκε από την Κερατέα στη Χαλκιδική «με αιχμή κυβερνητικές αποφάσεις για επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, κάνει λόγο η ομοσπονδία των αστυνομικών υπαλλήλων. Η ΠΟΑΣΥ τονίζει πως ευρισκόμενη μεταξύ ‘αντίπαλων’ στρατοπέδων, άλλοτε ενοχοποιείται και άλλοτε να κατηγορείται για επιλεκτική συμπεριφορά και μονομερείς ενέργειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα