«Τεστ» τίτλου για τον ΠΑΟΚ

Κομβικό είναι για τον ΠΑΟΚ το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, καθώς πρόκειται για μία δοκιμασία για το αν μπορεί να παραμείνει στην κορυφή της Superleague στα δύσκολα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει μόνο εκείνους που είναι 100% έτοιμοι στο αποψινό παιχνίδι, αφού περιμένει από όλους αρκετά τρεξίματα για να μπορέσουν

να ανταπεξέλθουν στην πίεση που θα ασκήσουν οι ερυθρόλευκοι.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε σχηματισμό 4-4-2, με το Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, με τον Σκόνδρα δίπλα στον Βίτορ και τους Ρατς, Κίτσιου στα άκρα της άμυνας. Αν προτιμηθεί ένας εκ των Τζιόλη, Ποζατζίδη για να καλύψει το κενό των Κατσικά και Τζαβέλλα, τότε ο Σκόνδρας θα μεταφερθεί στην κλασική του θέση ως δεξί μπακ. Κάπου εδώ μπαίνει στη συζήτηση και το 3-5-2, με Βίτορ κεντρικό στόπερ, τον Σκόνδρα δεξί και τον Ρατς αριστερό. Αν, όμως επιμείνει στο 4-4-2, ο Τζιόλης με τον Κάτσε θα παίξουν ως αμυντικοί μέσοι, με τους Τζανδάρη και Σαλπιγγίδη στα άκρα και τους Περέιρα, Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα