Τελικός της παρηγοριάς

Βραζιλία και Ολλανδία κοντράρονται με έπαθλο την τρίτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είναι ο τελικός που καμία ομάδα δεν θέλει ποτέ να αγωνιστεί, από την στιγμή βέβαια που δεν υπάρχει και κάποιο έπαθλο πέραν από αυτό της τρίτης θέσης. Ο μικρός τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας διεξάγεται στις 23.00 στην Μπραζίλια με την “οικοδέσποινα” να φιλοξενεί την Ολλανδία. Οι δύο ομάδες που δεν μπόρεσαν να φτάσουν μέχρι το φινάλε δίνουν το δικό τους ραντεβού με το νικητή να... ανεβαίνει στο βάθρο του Μουντιάλ έστω και από την τρίτη θέση.

Αυτό
που όμως που έχει την μεγαλύτερη σημασία στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι άλλο από την αντίδραση που θα έχουν οι φίλοι της Βραζιλίας απέναντι σε παίκτες και προπονητή μετά την μεγάλη συντριβή με 7-1 από την Γερμανία. Η σελεσάο απέτυχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς στόχος ήταν μόνο η κούπα και οι έντονες αποδοκιμασίες αναμένεται να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στον μικρό τελικό όπως και στο ματς με την Γερμανία.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην 11αδα. Το σίγουρο είναι ότι εκτός βασικού σχήματος θα μείνει ο Φρεντ με τον Ζο να παίρνει τη θέση του.

Από την άλλη πλευρά, η ψυχολογία των Ολλανδών μπορεί να μην είναι και στα καλύτερά της, μετά τον αποκλεισμό από την Αργεντινή αλλά σίγουρα δεν είναι στο ναδίρ όπως των αντιπάλων. Ο Φαν Χάαλ με ένα “νεανικό” σύνολο μπόρεσε να φτάσει τους οράνιε μέχρι τα ημιτελικά και επίσης θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει την τρίτη θέση της διοργάνωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα