Τελευταία παράσταση στη Λεωφόρο

Το τελευταίο του φετινό παιχνίδι στη Λεωφόρο δίνει ο Παναθηναϊκός το απόγευμα στις 18.15-Novasports 1, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι Πράσινοι που έχουν εξασφαλίσει ήδη το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα παρουσιαστούν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου σκοπεύει να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες και να δώσει χρόνο σε εκείνους που δεν έπαιξαν αρκετά μέχρι σήμερα. Ήδη αποχώρησαν από την ομάδα

ο Σίλντενφελντ και ο Μπούι που έπαψαν να προπονούνται, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολουθεί ο Πράνιτς που παίζει ποδόσφαιρο επί δύο σεζόν με μόλις μια εβδομάδα διακοπών. Ο Πέτριτς εξασφάλισε άδεια για να φύγει νωρίτερα για την Κροατία, ο Μπούρμπος έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ και οι Χουχούμης, Μέντες και Σπυρόπουλος έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον Αστέρα.

Έτσι ο Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους νεαρούς Πασχάλη Στάικο και Γιάννη Σταματάκη, τους οποίους προτίθεται να χρησιμοποιήσει σε ένα παιχνίδι που ούτως ή άλλως θα έχει πειραματικό χαρακτήρα για τον Παναθηναϊκό και θα το δει και το νέο μεγάλο απόκτηματης ομάδας, ο Μίκαελ Εσιέν, που θα βρίσκεται στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης που είναι δεύτερος στην ειδική βαθμολογία, θέλει να μείνει εκεί μέχρι το τέλος, προκειμένου να κερδίσει το πολύτιμο εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Η ομάδα της Αρκαδίας παίζει μπάλα από τον προηγούμενο Ιούνιο, αφού είχε μπει νωρίς στη διαδικασία των προκριματικών του θεσμού και θέλουν όσο τίποτα να βγουν δεύτεροι, προκειμένου να ξεκουραστούς από τη δύσκολη χρονιά που πέρασαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα