Τα βλέμματα στο Ολυμπιακό Στάδιο

Το ματς, ΑΕΚ-Βέροια στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 19:30, είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό «πρώτο πιάτο» της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.Πέντε «στροφές» απέμειναν για τη λήξη του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση των δύο ομάδων αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.


Η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται ένα βαθμό πιο πάνω από την Ένωση και θα παίξει για δύο αποτελέσματα, καθώς η ισοπαλία δεν αποτελεί «καταστροφή» γι' αυτήν.

Αντίθετα, για τους «κιτρινόμαυρους» ο αγώνας είναι κυριολεκτικά «επιβίωσης» και μόνο

με νίκη θα μπορούν να ελπίζουν ότι και τη σεζόν θα αγωνίζονται στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.


Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί και στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Άρη, στις 17:15.

Οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για το «τρίποντο» κι εφόσον το πετύχουν θα ελπίζουν σε στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, έτσι ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα στη μάχη που δίνουν με τους «πράσινους» για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.


Για τους Θεσσαλονικείς είναι ένας ακόμη «τελικός» στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Με τη νίκη επί του Λεβαδειακού την περασμένη αγωνιστική οι «κίτρινοι» πήραν βαθμολογική ανάσα, ωστόσο, παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού και σήμερα το «τρίποντο» αποτελεί το μοναδικό τους στόχο.


Την ίδια ώρα ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και δύο διαδοχικές «βαριές» ήττες από Ξάνθη και Άρη (4-1 και 4-0).

Keywords
Τυχαία Θέματα