«Τα Πιτσιρίκια»

Νέο ραντεβού μας κλείνουν «Τα Πιτσιρίκια», γι ' αυτό το Σαββατοκύριακο, 12 και 13 Απριλίου, στο Spiti Cocktail Bar, Ανδρέα Παπανδρέου 9, στο Χαλάνδρι. Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δραστηριότητες και παιχνίδια, αλλά και προτάσεις για τις απαραίτητες αγορές των ημερών.


Οι χειροτέχνες γονείς, «ψυχή» της κίνησης τα «πιτσιρίκια», διοργανώνουν άλλη μία εναλλακτική και διαδραστική εκδήλωση, για να μας φέρουν σε επαφή με τις χειροποίητες δημιουργίες

τους, παιδικών και βρεφικών ειδών.
Καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας του bazzar θα πραγματοποιούνται εργαστήρια, δραστηριότητες, παιχνίδια, εκπαιδευτικές απασχολήσεις, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά.


Λαμπάδες, δώρα, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, διακοσμητικά, πάνες, καλλυντικά και τόσα ακόμη είδη, όλα χειροποίητα και εναλλακτικά, μπορείτε να τα αγοράσετε απευθείας από τους δημιουργούς τους και σε ανταγωνιστικές τιμές.


Spiti Cocktail Bar
12 και 13 Απριλίου (Σάββατο και Κυριακή)
11 το πρωί με 8 το βράδυ
Ανδρέα Παπανδρέου 9
Χαλάνδρι


Πληροφορίες για «Τα Πιτσιρίκια» και τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα και στα δύο Πασχαλινά bazaar, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.facebook.com/pitsirikia.

Keywords
Τυχαία Θέματα