Τα μπουζούκια πάνε Λονδίνο στους Ολυμπιακούς αγώνες

Ο Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο οποίος τις δυο τελευταιες δεκαετίες μαγεύει το Λονδίνο, με το μπουζούκι του, θα πάρει μέρος στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στην Βρεττανική πρωτεύουσα το προσεχές καλοκαίρι.

Ο κ. Πολυκανδριώτης με την ομάδα του, που αποτελειται από ελληνόπουλα της διασποράς 2ης και 3ης γενιάς θα εμφανιστεί σε δυο σημεία,

από τα 16 που εχει ζητήσει, οπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, στις 23 Ιουλίου και 5 Αυγούστου, ενω για τα υπόλοιπα 14 αναμενει απάντηση.

Οπως είπε  o Γιάννης Πολυκανδριώτης μιλώντας στον Αθήνα 984 και στη Βάνα Λυκομήτρου, το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει περιλαμβάνει γνωστα τραγούδια, αναμεσα στα οποία το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, η Μυσιρλού, το Βραχο βραχο τον καημό μου κλπ.

Ο Γιάννης Πολυκανδριώτης, ολα αυτα τα χρόνια, διδάσκει μουσική στα Ελληνοπουλα και Κυπριωτόπουλα της διασποράς τα περισσότερα από τα οποία οπως τονισε, εμαθαν Ελληνικά μέσω των τραγουδιών που τους δίδαξε. “ Στο εργο μου αυτο με συνέδραμε το Υπουργειο Παιδείας της Κύπρου, Από το Ελληνικο Υπ. Παιδείας δεν ειχα αντιστοιχη ανταπόκριση . Δεν εκφράζω πικρία , αλλα απορία, γιατι τα Υπουργεια Παιδειας και Πολιτισμού της Ελλάδας δεν συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτη, τονισε.

Πολιτιστικό τμήμα Α984

Keywords
Τυχαία Θέματα