«Ταύτιση απόψεων για Σκαραμαγκά»

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι στο θέμα των ναυπηγείων Σκαραμακά υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων των δυο κυβερνητικών εταίρων. Προηγήθηκαν η τοποθέτηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Βουλή,

ο οποίος κράτησε αποστάσεις από τους χειρισμούς του κ. Βενιζέλου ως υπουργού Εθνικής Άμυνας για το θέμα των ναυπηγείων, με τον τελευταίο να σχολιάζει ότι «οι υπουργοί δεν είναι για να περιγράφουν καταστάσεις ούτε για να κάνουν τον καλό στην αντιπολίτευση, είναι για να δίνουν λύσεις»

Ο κ. Βενιζέλος θεώρησε ότι ο κ. Αβραμόπουλος δεν τον κάλυψε και άφησε αιχμές εναντίον του στη Βουλή, ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι υιοθετεί την επιχειρηματολογία των συνεργατών του κ. Τσοχατζόπουλου.

Ο κ. Αβραμόπουλος στις αναφορές Τσίπρα ότι θα ζητήσει εξεταστική για τη σκανδαλώλη σύμβαση των υποβρυχίων του 2010, που φέρει τις υπογραφές Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου , είχε πει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν φοβάται καμία εξεταστική και πως «αν κάποτε, κάποιοι, δεν είχαν λειτουργήσει υποβρυχίως δεν θα είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα με τα υποβρύχια».

Keywords
Τυχαία Θέματα