Μπαρτζώκας: «Νίκη έστω και με ένα πόντο»

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός, θα νικήσει την Μάλαγα στην αυριανή πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. «Όλοι είναι δικές μου επιλογές» το μήνυμα για τους νεοαποκτηθέντες.

Αρχικά ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», έκανε μία τοποθέτηση γενικότερου περιεχομένου για την πορεία της προετοιμασίας, τη νέα σεζόν στην διοργάνωση, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που απαρτίζουν τον όμιλο του Ολυμπιακού:

«Καλή χρονιά να έχουμε όλοι στην Ευρωλίγκα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάει και συμμετέχουμε. Η αφετηρία είναι σημαντική όντας πρωταθλητές Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά.

Καλούμαστε να μείνουμε σε υψηλό επίπεδο και να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Είναι λάθος να οριοθετήσουμε στόχους σε μία τόσο δύσκολη διοργάνωση με πολλά ταξίδια.

Θα υπάρξουν περίοδο που θα παίζουμε καλά και όχι. Όπως και σε όλες τις ομάδες, θα έχουν νίκες και ήττες. Ελπίζω να μείνουμε ζωντανοί όταν πρέπει και να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Είμαστε αφοσιωμένοι στη προσπάθειά μας.

Η χρονιά ξεκινά χωρίς να είμαστε έτοιμοι. Είχαμε πολλές απουσίες λόγω διεθνών παικτών και δεν έχουμε δουλέψει αρκετά μαζί.

Μια από αυτές που είχαν αυτή την ευκαιρία ήταν η αντίπαλός μας η Γαλατάσαραϊ που μου άρεσε πολύ στο χθεσινό ματς με την Σιένα.

Ήταν ένα μικρό δείγμα για όσους ασχολούνται με την Ευρωλίγκα για τη δυναμική των ομάδων. Ο ορίζοντας είναι να κοιτάμε το επόμενο ματς.

Στην κλήρωση μας έλεγαν ότι έχουμε εύκολη κλήρωση αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μάλαγα, Γαλατά και Μπάγερν έχουν βαθύ ρόστερ και θα είναι δύσκολο».

Keywords
Τυχαία Θέματα