Συνεδριάζει το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, συνεδρίαση του Κυβερνητικού Οικονομικού Επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των διαπραγματεύσεων μεταξύ Κυβέρνησης και δανειστών για το Eurogroup της Δευτέρας. Εξάλλου, νωρίτερα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Οι συζητήσεις θα επαναληφθούν μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 9 Μαρτίου.Εν

τω μεταξύ, τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για την Σύνοδο της ΕΚΤ, είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο κ. Στουρνάρας θα συμβάλει τα μέγιστα για την πλήρη αποκατάσταση, και με όλα τα «εργαλεία», της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας.Ο διοικητής της ΤτΕ θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό αμέσως μετά την επιστροφή του αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Εν τω μεταξύ, χωρίς αποτέλεσμα για το θέμα της Ελλάδας, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Euroworking Group. Οι συζητήσεις θα επαναληφθούν μέχρι τη συνεδρίαση των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις 9 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα