«Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη κεντρική  πύλη του νοσοκομείου πραγματοποίησαν οι  ειδικευόμενοι γιατροί του «ΓΝΑ Πολυκλινική», στην Ομόνοια, οι οποίοι από την Δευτέρα βρίσκονται σε καθολική επίσχεση εργασίας.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, η διοίκηση του νοσοκομείου, χρωστάει  το πλήρες ποσό των εφημεριών για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, ενώ για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο έχουν λάβει μέρος του ποσού των εφημεριών τους.

Επιπλέον από τις αρχές του έτους η Πολυκλινική συνενώθηκε με το πρώην 3ο Νοσοκομείο του ΙΚΑ,

με αποτέλεσμα τα ήδη μειωμένα κονδύλια του νοσοκομείου, να μοιράζονται και στα δύο νοσοκομεία.

Ο Παναγιώτης Βένδρας, ειδικευόμενος χειρουργικής και εκπρόσωπος του συλλόγου ειδικευομένων του νοσοκομείου «Πολυκλινική», μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 984 και στην εκπομπή της Νόνης Καραγιάννη «Αθήνα Σήμερα», επεσήμανε  ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις ως ότου καταβληθούν  τα δεδουλευμένα ή μέχρι να υπάρξει επίσημη δέσμευση για την εξόφλησή τους, καθώς τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης για τους ειδικευόμενους γιατρούς.
Να σημειωθεί, ότι οι ασθενείς του νοσοκομείου εξυπηρετούνται κανονικά  από τους περίπου 150 ειδικούς γιατρούς και τους επιμελητές του νοσοκομείου.

Οι ειδικευόμενοι γιατροί είναι 51 εκ των οποίων σε επίσχεση βρίσκονται οι 42.

Keywords
Τυχαία Θέματα