Τριγμοί για τα εργασιακά

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για το αν η χθεσινή ρήξη στη συνάντηση των τριών κυβερνητικών εταίρων εξελιχθεί σε κυβερνητική κρίση. «Το ζητούμενο είναι να υπάρξει μια αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στην δημόσια τηλεόραση, σχετικά με τις έντονες ενστάσεις που προέβαλαν χθες οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης για τα εργασιακά.  Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα συνάντηση των τριών εντός της ημέρας, ανέφερε
ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. «Το βέβαιο είναι ότι προσπαθούμε να ξεπεράσουμε την εμπλοκή», τόνισε ο κ. Κεδίκογλου.

Διαδοχικές συναντήσεις έχει από το πρωί ο πρωθυπουργός με υπουργούς, που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν ο Αντώνης Μανιτάκης και ο Κωστής Χατζηδάκης

Την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ θα συγκαλέσει το απόγευμα ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης.

Ατυχή χαρακτήρισε τη δήλωση του κ. Σαμαρά περί των τολμηρών που θα σώσουν την Ελλάδα ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης,μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη. Ζήτησε εμμέσως ξεχωριστή ψηφοφορία για τις ρυθμίσεις στα εργασιακά για να δοθεί η δυνατότητα ελιγμών.

Εν τω μεταξύ το ΠΑΣΟΚ επιμένει πως υπάρχει ζήτημα από τη Γερμανία για κατάθεση των χρημάτων από τους δανειστές σε δεσμευμένο λογαριασμό.

«Όχι ιδιαίτερα πετυχημένη», χαρακτήρισε την τρικομματική κυβέρνηση ο πρώην υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τον Τάκη Καμπύλη, με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ όπως είπε να θέλουν να έχουν λόγο, αποφεύγοντας ωστόσο να έχουν μέρος της ευθύνης. 
Keywords
Τυχαία Θέματα