Συνεχίζονται οι επιθέσεις

Στο στόχαστροτων Anonymous βρέθηκε η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών της Βρετανικής κυβέρνησης. Τοsite αντιμετώπιζε προβλήματα λειτουργίας το Σάββατο και την Κυριακή.

Μηνύματα στο Twitter, δήλωναν ότιοι βρετανικές ιστοσελίδες της κυβέρνησηςθα «χακάρονται» κάθε Σάββατο, μετέδωσετο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


«Δεν υπάρχεικαμία ένδειξη ότι το siteδέχτηκε επίθεση ενώ άλλα συστήματα του ΥπουργείουΕσωτερικών δεν επηρεάστηκαν», είπεεκπρόσωπος του υπουργείου.

ΟιAnonymous

καιοι «συνεργάτες» τους, η ομάδα LulzSec, έχουνπραγματοποιήσει μία σειρά από πειρατικάχτυπήματα εναντίον διάφορων εταιρειών καιοργανισμών, συμπεριλαμβανομένης τηςΑμερικανικής Κεντρικής ΥπηρεσίαςΠληροφοριών, της Υπηρεσίας ΟργανωμένουΕγκλήματος της Βρετανίας, της Sony στηνΙαπωνία και των κυβερνητικών ιστοσελίδωνστο Μεξικό.

Στην Ιταλίαείχαν χακάρει την ιστοσελίδα τουΒατικανού, το Μάρτιο, ενώ τον Φεβρουάριο,η βρετανική αστυνομία δήλωσε ότιερευνούσαν τις κατηγορίες ότι είχεπαραβιαστεί μία τηλεφωνική συνομιλίαμεταξύ πρακτόρων του FBI και ντετέκτιβτου Λονδίνου.

Πηγή: firstpost.com

Keywords
Τυχαία Θέματα