Συναυλία Εncardia-Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη

Ξανά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μεγάλη συναυλία encardia με φίλους τους καλεσμένους καλλιτέχνες για την υποστήριξη του έργου των Γιατρών του Κόσμου. Αντί εισιτηρίου: ένα κουτί αντιβίωση ή ένα παιδικό γάλα.

H «Tεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, οι θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, οι encardia με τους φίλους καλεσμένους

καλλιτέχνες σας προσκαλούν σε μια μεγάλη συναυλία την Τρίτη 13 Μαΐου στις 20.00 στηρίζοντας το έργο των Γιατρών του Κόσμου.

Συμμετέχουν: τα μουσικά σύνολα των θεραπευτικών κοινοτήτων ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ με τη φιλική συμμετοχή της Γιώτας ΝΕΓΚΑ, o Kώστας ΘΩΜΑΪΔΗΣ και ο Ηλίας ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ. Ακόμα μια φορά με το πιο ακριβό εισιτήριο του κόσμου! ‘Ένα κουτί αντιβίωση ή ένα παιδικό γάλα για αυτούς που το έχουν απόλυτη ανάγκη!

Για δεύτερη φορά, μετά την Πρωτομαγιά του 2012 που διοργανώθκε μια μεγάλη γιορτή στην οποία ανταποκρίθηκαν 6.000 Αθηναίοι με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 5 τόνοι φάρμακα και 10.000 κουτιά γάλα που κάλυψαν τις ανάγκες των γιατρών του κόσμου για μισό χρόνο, φέτος ,δύο χρόνια μετά, οι «γιατροί» συνεχίζουν τον αγώνα τους αλλά τώρα πια με πολλούς Έλληνες απόρους, αστέγους και ανασφάλιστους που κατακλύζουν τα ιατρεία της Κουμουνδούρου. Στο ίδιο μοτίβο και οι θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ συνεχίζουν το «θαυματουργό» τους έργο, αλλά με ακόμα λιγότερα μέσα και πόρους, ενώ οι αιτήσεις νέων ανθρώπων για στήριξη και απεξάρτηση αυξάνονται.


Τρίτη και 13 Μαΐου,
Αντί εισιτηρίου: ένα κουτί αντιβίωση ή ένα παιδικό γάλα για την υποστήριξη του έργου των Γιατρών του Κόσμου
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548
[email protected]
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Keywords
Τυχαία Θέματα