Συνάντηση Παπανδρέου - Βενιζέλου

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βουλή η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Όπως λέγεται από επίσημες πηγές αντικείμενο της συνάντησης είναι η ενημέρωση του κ. Παπανδρέου
τόσο για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το PSI, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και ιδιαίτερα λεπτά και κρίσιμα ζητήματα, όπως το θέμα των κοινών ή προνομιούχων μετοχών για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, όσο και για την προετοιμασία της χώρας ενόψει της νέας δανειακής σύμβασης.

Σημειώνεται ότι κατ' επανάληψη είχε αναφερθεί τόσο από στελέχη της κυβέρνησης, όσο και από τον κ. Παπανδρέου ότι οι εν λόγω διαπραγματεύσεις αντιμετωπίζονται ως ενιαίο σύνολο.

Επισημαίνεται επίσης ότι σημερινή συνάντηση των κ.κ Παπανδρέου και Βενιζέλου, πραγματοποιείται λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ η οποία έχει ως αντικείμενο ακριβώς την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και την συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση.
Keywords
Τυχαία Θέματα