Συνάντηση με Τσαρλς Νταλάρα για το PSI

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις με τους ιδιώτες πιστωτές για το PSI, χωρίς ακόμη να έχει επιτευχθεί συμφωνία. Δεν έχει καθοριστεί ακόμη το ύψος της συμμετοχής των ιδιωτών, ενώ εκκρεμεί και το ύψος των επιτοκίων που θα έχουν τα νέα ομόλογα. Συνάντηση με τον  Λουκά Παπαδήμο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο
για το πρόγραμμα εθελοντικής ανταλλαγής ομολόγων θα έχει αύριο στην Αθήνα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ινστιτούτου  Τσαρλς Νταλλάρα.

Το ελληνικό ζήτημα συμπεριλαμβάνεται στην ατζέντα της σημερινής συνάντησης της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Συνεχίζονται οι επαφές του Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς. Στις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

«Για μας κόκκινη γραμμή είναι να γίνουν εκλογές αφού ολοκληρωθεί η νέα δανειακή σύμβαση και το PSI», δήλωσε στον ΑΘΗΝΑ 984 ο τομεάρχης οικονομικών της ΝΔ Νότη Μυταράκης. Για τις επικουρικές συντάξεις ανέφερε πως έχουν κοπεί δύο φορές και δεν βγαίνουν τα νούμερα για τη διάσωση των ταμείων, λόγω της υψηλής ανεργίας. Όπως είπε, θα πρέπει να δούμε και τα περιουσιακά στοιχεία των ταμείων.
Keywords
Τυχαία Θέματα