Συνάντηση με εργαζόμενους στα Ναυπηγεία

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης, κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με εργαζόμενους στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος ανέφερε πως το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει εκπονηθεί για την Ζώνη θα παρουσιαστεί προσεχώς.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στους οποίους ο κ. Μουσουρούλης διαβεβαίωσε πως θα καταβληθεί προσπάθεια επίλυσης για το «ακανθώδες θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά» που έχει προκύψει, ενώ πρόσθεσε πως για τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζομένους στα Ναυπηγεία
θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα παρουσία και του συντονιστή που έχει οριστεί από την κυβέρνηση για το θέμα Νίκου Αναστασόπουλου. Παράλληλα, ο υπουργός Ναυτιλίας δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματά τους με επιστολές προς τα αρμόδια υπουργεία.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι ζήτησαν μεταξύ άλλων να δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε αυτούς, αλλά κυρίως σε μακροχρόνια ανέργους, βιβλιάρια ασθενείας και πάγωμα των στεγαστικών δανείων.

Το πρωί οι εργαζόμενοι από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος πραγματοποίησαν πορεία και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου στην Ακτή Βασιλειάδη στον Πειραιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα