Συνάντηση Καρατζαφέρη - Ασκούνη

Ένα συμβολικό ποσό από τις οικονομίες που έκανε το κόμμα του στη διαφημιστική του προεκλογική καμπάνια, παρέδωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Κώστα Ασκούνη, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την απορρύπανση των πόλεων από τις αφίσες και άλλο προεκλογικό υλικό, που διακινούν τα κόμματα κατά την προεκλογική περίοδο.

Μετά
τη συνάντηση, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι «εμείς αποφύγαμε στο μέγιστο δυνατόν αυτή τη ρύπανση, ακριβώς γιατί, αισθητικώς δεν αποτελεί πολιτισμό και από την άλλη πλευρά, οι δήμοι κοπιάζουν μετά για να επαναφέρουν τις πόλεις τους στην καθαριότητα, με την οποία τις παραδίδουν στις εκλογές», ενώ κάλεσε και τα άλλα κόμματα να μιμηθούν την πρωτοβουλία του ΛΑΟΣ.

Από την πλευρά του, ο κ. Ασκούνης ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη για την επίσκεψή του στα γραφεία της ΚΕΔΕ και τη συμβολική του χειρονομία και τόνισε: «Ελπίζω και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις να τηρήσουν αυτήν τη διαδικασία γιατί πράγματι σήμερα η αφισορύπανση δημιουργεί όχι μόνο πρόβλημα αισθητικό αλλά και λειτουργικό για τους δήμους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα