Συνάντηση με Καμίνη

Το μεσημέρι η συνάντησή της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής με το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη για το μεταναστευτικό. Για την απόλυτη ανάγκη εφαρμογής μια συγκροτημένης μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα, αναφέρεται σε άρθρο του στην ιστοσελίδα «Huffungton Post» ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Εν τω μεταξύ κ κα Χριστοδουλοπούλου μιλώντας προς το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, απηύθυνε έκκληση προς τους δημάρχους για την εξεύρεση χώρων φιλοξενίας μεταναστών.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει

η νέα τραγωδία στη Μεσόγειο, με περίπου 40 νεκρούς μετανάστες, αλλά και η είδηση ότι 15 μουσουλμάνοι μετανάστες κρατούνται προσωρινά στο Παλέρμο της Σικελίας, μετά από καταγγελίες ότι στη διάρκεια του διάπλου από τη Λιβύη προς την Κάτω Ιταλία πέταξαν στη θάλασσα 12 χριστιανούς συνταξιδιώτες τους.

Εν τω μεταξύ συναντήσεις με τους αναπληρωτές υπουργούς Γιάννη Πανούση και Θοδωρή Δρίτσα αλλά και με τους αρχηγούς της Αστυνομίας,και του Λιμενικού θα έχει σήμερα ο διευθυντής της Frontex, Φαμπρίς Λεγκερί, ο οποίος επισκέφτηκε αρκετές περιοχές στον Έβρο αλλά και τη Μυτιλήνη όπου ενημερώθηκε για το θέμα της παράνομης εισόδου μεταναστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα