Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών στο Λουτράκι

Ποσότητες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, τρία σπαθιά, δύο μαχαίρια, δύο σουγιάδες, μια σφεντόνα, δέκα φυσίγγια, τέσσερις κροτίδες και τρία καπνογόνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε έφοδο αστυνομικών στο σπίτι ενός νεαρού στο Λουτράκι, μετά από πληροφορίες ότι μέσα γινόταν χρήση και διακίνηση πάσης φύσης ναρκωτικών.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, αλλά εκτός από τα ναρκωτικά βρέθηκαν ακόμη παράνομος οπλισμός και είδη πυροτεχνίας.

Εκτός από τον 23χρονο ένοικο του σπιτιού, μέσα βρίσκονταν και

τρεις φίλοι του ηλικίας 25, 26, και 27 χρόνων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν ναρκωτικά και στα οχήματά τους.

Συνολικά κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 72,2 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 3,4 γραμμαρίων, 3,9 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης (MDMA) μια ζυγαριά ακριβείας, ένα τριβείο και δύο συσκευές για την διύλιση της κάνναβης.

Ο νεαρός ιδιοκτήτης είχε ακόμη στην κατοχή του τρία σπαθιά, δύο μαχαίρια, δύο σουγιάδες, μια σφεντόνα, δέκα φυσίγγια, τέσσερις κροτίδες και τρία καπνογόνα, που του στοίχισαν τις επιπλέον κατηγορίες για παράβαση των νόμων για τα όπλα και τα βεγγαλικά, ενώ στους υπόλοιπους ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου άσκησε δίωξη μόνο για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ακόμη, κατασχέθηκαν επτά κινητά και 540 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα