Στον τελικό με "Τόρο"

Στον δρόμο για την πρώτη "κούπα" της καριέρας του, με τη φανέλα της Ρόμα ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής αμυντικός ήταν απο τους κορυφαίους στη νίκη της "Λύκαινας" μέσα στο Μιλάνο επί της Ίντερ (3-2) που σήμανε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας. Μάλιστα Ο Τορο πέτυχε και το τρίτο γκολ της ομάδας του (74΄) σφραγίζοντας την σπουδαία αυτή επιτυχία.

Η Ίντερ προηγήθηκε με τον Ζόναθαν (21΄) και πήρε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση (Ρόμα-Ιντερ 2-1 το πρώτο ματς) λόγο του εκτός έδρας γκολ.

Δεν ήξερε όμως τι ακριβώς την περίμενε στο δεύτερο ημίχρονο. Με δύο γκολ του Ματίας Ντέστρο (55΄, 69΄) έγινε το 1-2. Και πριν το καταλάβει η Ίντερ, ο Τοροσίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3... καθαρίζοντας την πρόκριση. Το μόνο που κατάφερε η Ίντερ ήταν απλά να μειώσει σε 2-3 με τον Άλβαρες όπου ήταν και το τελικό σκορ. Ο τελικός του κυπέλλου είναι καθαρα υπόθεση της... πρωτεύουσας. Θα διεξαχθεί στο Ολίμπικο, στις 26 Μαϊου και το τρόπαιο θα διεκδικήσουν η Ρόμα και η Λάτσιο. Το κλασικό ντέρμπι της αιώνιας πόλης...

Keywords
Τυχαία Θέματα