Στον Ολυμπιακό ή στη Μπαρτσελόνα;

Στην ευθεία μπαίνει το θέμα του Κώστα Παπανικολάου και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει οριστική κατάληξη, είτε με τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα είτε με την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης παιζόταν σκληρό ...πόκερ με το τι θα γίνει τελικά στην περίπτωση του 23χρονου άσου. Οι απαιτήσεις του Κώστα Παπανικολάου για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό

μειώθηκαν, όχι όμως όσο θέλουν στο λιμάνι, την ώρα που η Μπαρτσελόνα καραδοκεί. Οριστικά κατάληξη δεν υπήρξε και το σήριαλ θα συνεχιστεί σημέρα ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του νεαρού άσου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «μπλαουγκράνα» δίνουν 1 εκατ. ευρώ το χρόνο, καθαρά, χωρίς τα πριμ στον Παπανικολάου, προσφέροντας τριετές συμβόλαιο, ενώ παράλληλα δίνουν κι 1,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να πάρουν τον διεθνή φόργουορντ. Επίσης, έχουν προτείνει να οριστεί το buy out για το ΝΒΑ στο 1,1, εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο, στις 750.000 ευρώ για τον δεύτερο και στις 500.000 ευρώ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ενημέρωσαν τον Κώστα Παπανικολάου ότι θα περιμένουν την απάντησή του ως το μεσημέρι της Παρασκευής.

Την ίδια ώρα, στις τελευταίες συζητήσεις του παίκτη με τον Ολυμπιακό ο 23χρονος φέρεται να αξιώνει νέο τριετές συμβόλαιο, με αποδοχές που θα φτάσουν το 1 εκατ. ευρώ για φέτος, τα διπλά χρήματα από αυτά που προβλέπει το υπάρχον συμβόλαιό του, 1,3 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2014-15 και 1,6 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2015-16. Παράλληλα, έγινε κουβέντα για το buy out του ΝΒΑ το οποίο θα ανέρχεται στις 500.000 ευρώ για τις δυο επόμενες χρονιές…

Όπως και να ‘χει, το θέμα θα ξεκαθαρίσει στη διάρκεια της ημέρας και θα φανεί το που θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Κώστας Παπανικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα