Στον Άρη το "Nick Galis Cup"

Με σουτ του Μοχάμεντ Πάσαλιτς δύο δέκατα του δευτερολέπτου πριν την λήξη ο Άρης νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας 60-59 στον τελικό του Nick Galis Cup.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τους «κίτρινους», οι οποίοι τίμησαν όπως του άξιζε τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ και της ομάδας τους και επιπλέον πέτυχαν δύο σημαντικές, έστω και σε περίοδο προετοιμασίας, νίκες επί της πάντα ισχυρής ΤΣΣΚΑ
και της Μπάνβιτ, που θα αγωνιστεί την νέα σεζόν στο Eurocup.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο Νίκος Γκάλης απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στις υπόλοιπες τρεις ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά, Παναθηναϊκός, Μπάνβιτ και ΤΣΣΚΑ και το τρόπαιο στην αγαπημένη ομάδα του, τον Άρη με τους φίλους των «κίτρινων» να φωνάζουν το όνομα του και να τον αποθεώνουν όπως τα χρόνια της "κίτρινης αυτοκρατορίας". Ο Γκάλης, επίσης, βράβευσε τον MVP του τουρνουά Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 31-35, 49-41, 60-59.

ΑΡΗΣ (Πρίφτης): Πάσαλιτς 9 (1), Δήμας, Ριντ 16 (2), Τόμας 5, Πουλιανίτης, Χαρίσης 5, Καραθανάσης, Βεζένκοφ 12 (1), Νέιμικ 6, Μούρτος 5, Σίμτσακ 2, Σαμαράς .

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Ιτούδης): Φριντζόν 3 (1), Νίκολς 4, Τζάκσον 19 (3), Μαρκοϊσβίλι 10 (2), Κορόμπκχοφ, Ουίμς 6, Στρέμπκοφ 3 (1), Ζοζούλιν, Βοροντσέβιτς 5 (1), Καούν, Χάινς 9.
Keywords
Τυχαία Θέματα