Στόχος επίθεσης

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο πολιτικό γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη. Την είδηση μεταφέρει ο ίδιος ο βουλευτής μέσω Τwitter, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλημέρα. Μόλις ενημερώθηκα ότι άγνωστοι έβαλαν και έσκασε γκαζάκι στο πολιτικό μου γραφείο. Περισσότερα σε λίγο».

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, που αποτελείτο απο τρία γκαζάκια, τοποθέτησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, έξω από το γραφείο του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού, 'Αδωνι Γεωργιάδη,

στην οδό Ακαδημίας 84 στην Αθήνα.

Οι δράστες τοποθέτησαν τον μηχανισμό στον διάδρομο του 5ου ορόφου, όπου βρίσκονται τα γραφεία. Από τα γκαζάκια εξερράγη το ένα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές στον τοίχο του διαδρόμου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη, πολύ περισσότερο όταν τέτοιες ενέργειες γίνονται σε προεκλογική περίοδο» επισημαίνεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα