Στήριξη στον Αθήνα 9.84

«Οποιαδήποτεπρόθεση της κυβέρνησης να παρέμβει στηλειτουργία του Αθήνα 9,84 ή να τον εντάξεισε οριζόντια σχέδια κινητικότητας δενείναι αποδεκτή, και απορρίπτεται απότη δημοτική αρχή της Αθήνας και τοδημοτικό συμβούλιο, που βρίσκονται σεαπόλυτη ετοιμότητα και σε συνεργασίαμε τους εργαζόμενους», αναφέρει σεψήφισμα του το Δημοτικό Συμβούλιο τουΔήμου Αθηναίων.

Τοψήφισμα εγκρίθηκε με 23 ψήφους υπέρέναντι τριών κατά.

Μεταξύαυτών δύο από την παράταξη

της ΛαικήςΣυσπείρωσης που υποστήριζε ότι θα πρέπεινα υπάρχει ευκρινέστερη δέσμευση γιατις θέσεις εργασίας και μια από τονεκπρόσωπο της Δράσης, Αναστάσιο Αβραντίνη, που υποστήριξε το κλείσιμοτου Αθήνα 9,84.

Στηνπαρέμβαση του, ο δήμαρχος ΑθηναίωνΓιώργος Καμίνης επισήμανε ότι ο Αθήνα9,84 δεν είναι μόνο συνυφασμένος με τηνπόλη της Αθήνας και την ανάγκη πληροφόρησηςτων πολιτών αλλά γενικότερα με τηνελεύθερη έκφραση στον χώρο των μέσωνενημέρωσης, ως ο πρώτος ανεξάρτητοςραδιοφωνικός σταθμός.

«Δεναντέχουμε άλλα λουκέτα και δεν μπορούμενα αντέξουμε άλλον ένα ξαφνικό θάνατο»,τόνισε από την πλευρά του ο γ.γ. τηςΠανελλήνιας Ομοσπονδίας ενώσεωνΣυντακτών Δημήτρης Κουμπιάς από μέρουςτης συνδικαλιστικής αντιπροσωπείας που παρέστη στη συνεδρίαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα